analitycs

Topmenu Low Poly

De mensen achter Red-kite maken het verschil.
Wanneer het gaat om expertise, ervaring en daadkracht.

Web-based oplossingen die u meer grip op uw organisatie geven

Over ons

Wij stellen ons graag even aan u voor:

arno

Arno van der Lubbe

 

linkedin

 

De Organisator

Resultaat gedreven internationaal ervaren marketeer, hands-on manager, resoluut, bouwt een trust-based organisatie en streeft naar operational excellence. Teamleader en teamplayer!

 

Eerdere functies:

Marketing Director bij AT&T EMEA Consumer Markets, Senior Pro- jectmanager bij marktonderzoek- bureau Inter/View International.

 

 

Nuchter en gedreven!

coen

Coen Hoencamp

 

linkedin

 

De Entrepreneur

Innovatief, creatief en Out of the box-denker en -ondernemer, met passie vóór en mèt mensen. Verandering is het begin van een nieuw avontuur!

 

Eerdere functies:

Global Account Director bij AT&T Global Markets. Senior Account Manager bij Philips.

 

 

 

 

Energiek en enthousiast!

louise

Louise Lie

 

linkedin

 

Missie en Visie

Red-kite is een in Nederland opererende distributeur van business intelligence software voor ziekenhuizen en zorginstellingen. Red-kite is opgericht door Coen Hoencamp en Arno van der Lubbe, beide afkomstig uit de internationale corporate wereld. Wij zijn ervaren professionals die vele complexe implementatie- en verandertrajecten van IT systemen en diensten succesvol hebben voltooid.

 

 

Ervaring

Deze ervaring en kennis delen wij graag met managementteams van ziekenhuizen en zorginstellingen in Nederland. Wij richten ons hierbij op het ondersteunen van de missie van onze klanten, waarbij de eindgebruiker van onze software centraal staat. Door onze ervaring weten wij wat de impact op de (mensen in de) organisatie kan zijn, van het inpassen van nieuwe IT-hulpmiddelen.

 

 

Advies

Wij adviseren en ondersteunen onze klanten volledig bij het implementeren van nieuwe softwaretools en, indien nodig, een aangepaste werkwijze.

 

Het eindresultaat moet zijn dat onze oplossingen (de medewerkers in) uw organisatie in staat stelt effectiever en efficiënter te werken.

Red-kite: Maakt zorgkwaliteit meetbaar en inzichtelijk

Betrouwbaar en duurzaam ondernemen

Red-kite wil eerzaam en betrouwbaar ondernemen en hanteert daarbij een internationaal geaccepteerde gedragscode (Code of Conduct).

 

 

Volgens de volgende definitie:

"Principles, values, standards, or rules of behavior that guide the decisions, procedures and systems of an organization in a way that (a) contributes to the welfare of its key stakeholders, and (b) respects the rights of all constituents affected by its operations."

 

We respecteren de belangen van de klant en we gaan zorgvuldig om met het vertrouwen
dat de klant in ons stelt.

 

 

Zorgvuldig

Softwareproducten en app's door ons verkocht worden geselecteerd op duurzaamheid enmoeten evolueren met de ontwikkelingen in de markt.  Zo kan er langdurig gebruik worden gemaakt van deze producten, wat belangrijk is voor consistentie in de werkwijze van uw organisatie.

 

 

Contact

Voor meer informatie, neem contact met ons op:

Telefoon: +31(0)35-523.1232

E-mail: info@red-kite.nl

stetoscoop

Connect

linkedin

facebook

twitter

 
Organisatie

Missie en visie
Diensten
Partners

 
About

Over Red-kite
Referenties
Over ons

 
Contact

Support

Contact
Downloads

 

 
Legal

Algemene voorwaarden
Disclaimer

+31(0)35-523.1232

info@red-kite.nl